fredag den 18. juli 2008

Hørsholm: DNF i lokalpressen

Her er en video fra Ugebladet Hørsholm:
Logoet i videoens øverste venstre hjørne er et logo fra Downloadhelper, som er et tilføjelseprogram til firefox.

Videoen på ugebladets hjemmeside:

http://pola-dk.qbrick.com/index.aspx?cid=41&mid=571

Og link til artiklen:
http://www.ugebladet.dk/article/20080719/ARTIKLER/173600523


Bemærk pressens glimrende forsøg på at kæde dette sammen med hagekors-graffiti, som sikkert er taget fra en anden lokalitetet(malet af andre personer) .

Åbenbart meget vigtigt at politiet skal bruge resourcer på at opklare denne "skrækkelige forbydelse". Så nu kan de rigtige forbrydere få friere spil.

Mediernes stereotype og ensidige dækning viser blot hvilken størrelse vi nationale er oppe imod. Hvis blot lokalaviserne på eksempelvis Nørrebro og Vesterbro var så ivrige med at dokumentere venstrefløjens omfattende landsskadelige voldsorgie og graffitihærværk, vil det kunne fylde en sektion på størrelse med søndags berlingeren alene hver uge.

Sammenkædningen mellem de nationale budskaber og hagekorsene viser blot endnu engang hvor vigtigt det er ikke at lade medierne, på nogen som helst måde, få chancen for at kæde det nationale budskab sammen med NS symboler og lign i forbindelse med aktioner af enhver art. Vi kender trods alt sandheden, men det gør langt de fleste af modtagerne af mediernes vildledelse desværre ikke.

Aktivisme er vejen frem !

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Laterligt at politiet skal bruge resourcer på at opklare graffitien.

Anonym sagde ...

Godt arbejde